boek hier  ➝

Meer weten over de andere 2 huizen? Stuur een mail naar hello@demooistefotostudiosenhotels.com. Ik geef je graag meer info!

boek hier  ➝

Get to know the space  ➝

Get to know the space  ➝

Saar, de dochter van locatiehost Jessica, ontvangt je ook met veel plezier!

boek hier  ➝

boek hier  ➝

boek hier  ➝

In de Dordogne, tussen de
wijnvelden van Frankrijk

het huisje zelf is 50 M2 met
daaromheen 24 hectare land

Gebouwd in de 18de eeuw

Slaapplekken voor 4 personen
(2 persoonsbedden)

Strijkijzer, wasmachine, droger, wifi, airconditioning & ideaal voor shoots!

De optie om een heerlijk warm
vuurtje te maken in de houtkachel

95 Impasse de la Grange, Lieu Le Tondu
24440 Naussannes, Frankrijk

Investering voor deze locatie is op
aanvraag  en deze locatie heeft een borg

1,5 uur vliegen, 11 uur met de
auto & 11 uur met de trein

Nederlandse locatiehost
boek hier  ➝

Investering voor deze locatie is op aanvraag
en deze locatie heeft een borg

Strijkijzer, wasmachine, droger, wifi,
airconditioning & ideaal voor het maken
van content tijdens je workation!

95 Impasse de la Grange, Lieu Le Tondu
24440 Naussannes, Frankrijk

1,5 uur vliegen, 11 uur met de auto &
11 uur met de trein

Nederlandse locatiehost

In de Dordogne, tussen de
wijnvelden van Frankrijk

het huisje zelf is 50 M2 met
daaromheen 24 hectare land.

Gebouwd in de 18de eeuw

Slaapplekken voor 4 personen
(2 persoonsbedden)

De optie om een heerlijk warm
vuurtje te maken in de houtkachel
Vraag hier je boeking aan

send 

Je boekingsaanvraag is succesvol gelukt!

Bedankt! Binnen 3 werkdagen nemen we contact met je op over je aanvraag.

Zullen ondertussen connecten op instagram? ➝

send 

Vraag hier jouw boeking aan

Bedankt! Binnen 3 werkdagen nemen we contact met je op over je aanvraag.

Zullen we ondertussen connecten op instagram? ➝

Je boekingsaanvraag is succesvol gelukt!

Een speciale vergaderlocatie Utrecht, co-workspace Utrecht, shootlocatie Utrecht, fotolocatie Utrecht, workshopruimte Utrecht, zakelijke locatie huren Utrecht, meetingroom Utrecht en binnen fotolocatie Utrecht voor veel succes in je bedrijf

Op zoek naar een geschikte locatie voor je zakelijke bijeenkomst in Utrecht, workshop in Utrecht of fotoshoot in Utrecht? Dan ben je bij Studio Abintiwari op de juiste locatie!  Dit is een fantastische ruimte die perfect is voor zakelijke doeleinden. Ga jij deze zakelijke locatie in Utrecht binnenkort huren?

alle locaties  ➝

Vergaderlocatie Utrecht: de ideale plek

Onze vergaderlocatie in Utrecht is de ideale plek om een meeting te houden. De ruimte is voorzien van alle nodige faciliteiten en biedt plaats aan groepen tot 25 personen. Of je nu een kleine vergadering houdt of een grotere bijeenkomst organiseert, onze vergaderlocatie in Utrecht is een hele fijne plek.

Co-workspace Utrecht: Een fijne plek

Als je op zoek bent naar een inspirerende co-workspace Utrecht, dan is Studio Abintiwari een hele fijne plek. Onze co-workspace biedt een uitstekende omgeving om te werken en te netwerken met andere ondernemers. vooral voor teams is deze co-workspace in Utrechtis de ideale plek.

Shootlocatie Utrecht: heel fotogeniek

Als je op zoek bent naar een geschikte shootlocatie in Utrecht, dan is Studio Abintiwari een hele fotogenieke locatie. Onze locatie biedt verschillende mogelijkheden voor het maken van foto's en video's voor zowel social media als je website. Als je opzoek ben naar een industriële  fotolocatie in Utrecht, is Studio Abintiwari de perfecte shootlocatie in Utrecht voor jou.

Fotolocatie Utrecht: echt prachtig

Studio Abintiwari,  binnen fotolocatie in Utrecht, is een unieke plek om prachtige foto's te maken. De ruimte is voorzien van veel verschillende props en biedt veel mogelijkheden voor het maken van creatieve foto's. Of je nu een professionele fotograaf bent of mooie content wil maken voor social media, onze fotolocatie in Utrecht is de perfecte plek.

Zakelijke locatie huren Utrecht: een creatieve ruimte

Als je op zoek bent naar een geschikte zakelijke locatie in Utrecht, dan ben je bij Studio Abintiwari op de juiste plek. Deze ruimte is perfect ingericht voor verschillende zakelijke doeleinden, zoals fotoshoots, vergaderingen, workshops en trainingen. Of je nu alleen een ruimte wilt huren of een compleet arrangement zoekt, onze zakelijke locatie in Utrecht is een creative ruimte die veel inspiratie biedt.

Workshopruimte in Utrecht: een inspirerende plek

Studio Abintiwari biedt als creatieve workshopruimte in Utrecht alle faciliteiten die je nodig hebt om een succesvolle workshop te te geven. De ruimte is voorzien van alle nodige faciliteiten en biedt plaats aan groepen tot 25 personen. Deze ruimte in Utrecht is creatief ingericht, zodat je tijdens de workshops geïnspireerd raakt door de locatie. Of je nu een creatieve workshop geeft of een zakelijke training, onze workshopruimte in Utrecht is de ideale veelzijdige locatie in Utrecht.

Meetingroom Utrecht: Een rustgevende locatie

Onze meetingroom in Utrecht biedt alle faciliteiten die je nodig hebt voor een succesvolle bijeenkomst. De ruimte is voorzien van fijne design meubels en biedt plaats aan groepen van verschillende grootte. Of je nu een kleine vergadering houdt of een grotere bijeenkomst organiseert, onze meetingroom in Utrecht is de perfecte plek.

Binnen fotolocatie Utrecht: een fantastische Neutrale locatie 

Onze binnen fotolocatie in Utrecht is voorzien van verschillende design meubels en settings die heel geschikt zijn voor het maken van veel verschillende soorten foto's. Of je nu op zoek bent naar een romantische setting voor een loveshoot, een neutrale omgeving voor een zachte fotoshoot, of ideale plek voor een fotoshoot in Utrecht, onze binnen fotolocatie in Utrecht heeft het allemaal!

Daarnaast bieden wij ook verschillende faciliteiten en decoratie om jouw fotoshoot nog leuker en gemakkelijker te maken. Denk bijvoorbeeld aan verschillende achtergronden, een zachte bank en veel props om de setting helemaal af te maken.

Onze binnen fotolocatie in Utrecht is niet alleen geschikt voor professionele fotografen, maar ook voor hobbyfotografen en creatievelingen die op zoek zijn naar een inspirerende plek om foto's te maken. Of je nu alleen of met een groep komt, onze binnen fotolocatie in Utrecht biedt de perfecte omgeving om jouw creativiteit helemaal tot bloei te brengen.

Ben je enthousiast geworden en wil je onze binnen fotolocatie in Utrecht graag eens in het echt bekijken? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Wij staan graag voor je klaar om jouw fotoshoot in Utrecht tot een succes te maken!

alle locaties  ➝