boek hier  ➝

kleurrijke fotolocatie in Tilburg centrum die ook perfect is voor events en workshops

300 M2

Groepen tot 400 personen

Inclusief beamer, sfeerverlichting in verschillende kleuren & DJ Booth

Investering voor deze locatie is op aanvraag.

Ruime beschikbaarheid tot 11:00 's ochtends. Na 11 uur is het restaurant normaliter open. Dan is beschikbaarheid in overleg. Mail voor de mogelijkheden!

Geen extra investering in het weekend

Tijdens jouw boeking kunnen er anderen in de locatie aanwezig zijn, omdat het ook een restaurant is. Vraag naar je wensen dan laat ik weten wat er mogelijk is!

Piusplein 10, 5038 WL Tilburg

Parkeergarages vlakbij en gemakkelijk bereikbaar met het OV.

boek hier  ➝

Investering voor deze locatie is op aanvraag

Tijdens jouw boeking kunnen er anderen in de locatie aanwezig zijn, omdat het ook een restaurant is. Vraag naar je wensen dan laat ik weten wat er mogelijk is!

Geen extra investering in het weekend

Piusplein 10, 5038 WL Tilburg

Parkeergarages vlakbij en
gemakkelijk bereikbaar met het OV.

kleurrijke fotolocatie in Tilburg centrum die ook perfect is voor events en workshops

300 M2

Groepen tot 400 personen

Inclusief beamer, sfeerverlichting in verschillende kleuren & DJ Booth

Ruime beschikbaarheid tot 11:00 's ochtends. Na 11 uur is het restaurant normaliter open.
Dan is beschikbaarheid in overleg.
Mail voor de mogelijkheden!

send 

Vraag hier jouw boeking aan

Bedankt! Binnen 3 werkdagen neem ik contact met je op over je aanvraag.

Zullen we ondertussen connecten op instagram? ➝

Je boekingsaanvraag is succesvol gelukt!

Vraag hier je boeking aan

send 

Je boekingsaanvraag is succesvol gelukt!

Bedankt! Binnen 3 werkdagen nemen we contact met je op over je aanvraag.

Zullen ondertussen connecten op instagram? ➝

alle locaties  ➝

Een speciale vergaderlocatie Brabant, co-workspace Brabant, shootlocatie Brabant, fotolocatie Brabant, workshopruimte Brabant, zakelijke locatie huren Brabant, meetingroom Brabant en binnen fotolocatie Brabant voor veel succes in je bedrijf

Op zoek naar een geschikte locatie voor je zakelijke bijeenkomst in Brabant, workshop in Brabant of fotoshoot in Brabant? Dan ben je bij CREATIVE STUDIO LI-Z op de juiste locatie!  Dit is een fantastische ruimte die perfect is voor zakelijke doeleinden. Ga jij deze zakelijke locatie in Brabant binnenkort huren?

Vergaderlocatie Brabant: de ideale plek

Onze vergaderlocatie in Brabant is de ideale plek om een meeting te houden. De ruimte is voorzien van alle nodige faciliteiten en biedt plaats aan groepen tot 6 personen. Of je nu een kleine vergadering houdt of een grotere bijeenkomst organiseert, onze vergaderlocatie in Brabant is een hele fijne plek

Co-workspace Brabant: Een fijne plek

Als je op zoek bent naar een inspirerende co-workspace in Brabant, dan is Creative Studio Li-Z een hele fijne plek. Onze co-workspace biedt een uitstekende omgeving om te werken en te netwerken met andere ondernemers. vooral voor teams is deze co-workspace in Brabant is de ideale plek.

Shootlocatie Brabant: heel fotogeniek

Als je op zoek bent naar een geschikte shootlocatie in Brabant, dan is Creative Studio Li-Z een hele fotogenieke locatie. Deze locatie biedt verschillende mogelijkheden voor het maken van foto's en video's voor zowel social media als je website. Als je opzoek ben naar een binnen fotolocatie in Brabant, is Creative Studio Li-Z de perfecte shootlocatie in Brabant voor jou.

Fotolocatie Brabant: echt prachtig

Creative Studio Li-Z,  binnen fotolocatie in Brabant, is een unieke plek om prachtige foto's te maken. De ruimte is voorzien van veel verschillende props en biedt veel mogelijkheden voor het maken van creatieve foto's. Of je nu een professionele fotograaf bent of mooie content wil maken voor social media, onze fotolocatie in Brabant is de perfecte plek.

Zakelijke locatie huren Brabant: een creatieve ruimte

Als je op zoek bent naar een geschikte zakelijke locatie in Brabant, dan ben je bij Creative Studio Li-Z op de juiste plek. Deze ruimte is perfect ingericht voor verschillende zakelijke doeleinden, zoals fotoshoots, vergaderingen, workshops en trainingen. Of je nu alleen een ruimte wilt huren of een compleet arrangement zoekt, onze zakelijke locatie in Brabant is een creative ruimte die veel inspiratie biedt.

Workshopruimte in Brabant: een inspirerende plek

Creative Studio Li-Z biedt als creatieve workshopruimte in Brabant alle faciliteiten die je nodig hebt om een succesvolle workshop te te geven. De ruimte is voorzien van alle nodige faciliteiten en biedt plaats aan groepen tot 6 personen. Deze ruimte in Brabant is creatief ingericht, zodat je tijdens de workshops geïnspireerd raakt door de locatie. Of je nu een creatieve workshop geeft of een zakelijke training, onze workshopruimte in Brabant is de ideale veelzijdige locatie in Brabant.

Meetingroom Brabant: Een rustgevende locatie

Onze meetingroom in Brabant biedt alle faciliteiten die je nodig hebt voor een succesvolle bijeenkomst. De ruimte is voorzien van fijne design meubels en biedt plaats aan groepen van verschillende grootte. Of je nu een kleine vergadering houdt of een grotere bijeenkomst organiseert, onze meetingroom in Brabant is de perfecte plek.

Binnen fotolocatie Brabant: een fantastische industriële locatie 

Onze binnen fotolocatie in Brabant is voorzien van verschillende design meubels en settings die heel geschikt zijn voor het maken van veel verschillende soorten foto's. Of je nu op zoek bent naar een romantische setting voor een loveshoot, een neutrale omgeving voor een brandingshoot in Brabant, of een locatie in Brabant voor campagneshoots onze binnen fotolocatie in Brabant heeft het allemaal!

Daarnaast bieden wij ook verschillende faciliteiten en decoratie om jouw fotoshoot nog leuker en gemakkelijker te maken. Denk bijvoorbeeld aan verschillende achtergronden, een zachte bank en veel props om de setting helemaal af te maken.

Onze binnen fotolocatie in Brabant is niet alleen geschikt voor professionele fotografen, maar ook voor hobbyfotografen en creatievelingen die op zoek zijn naar een inspirerende plek om foto's te maken. Of je nu alleen of met een groep komt, onze binnen fotolocatie in Brabant biedt de perfecte omgeving om jouw creativiteit helemaal tot bloei te brengen.

Ben je enthousiast geworden en wil je onze binnen fotolocatie in Brabant graag eens in het echt bekijken? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Wij staan graag voor je klaar om jouw fotoshoot in Brabant tot een succes te maken!

alle locaties  ➝

alle locaties  ➝

Een speciale vergaderlocatie Tilburg, co-workspace Tilburg, shootlocatie Tilburg, fotolocatie Tilburg, workshopruimte Tilburg, zakelijke locatie huren Tilburg, meetingroom Tilburg en binnen fotolocatie Tilburg voor veel succes in je bedrijf

OP ZOEK NAAR EEN GESCHIKTE LOCATIE VOOR JE ZAKELIJKE BIJEENKOMST IN TILBURG, WORKSHOP IN TILBURG OF FOTOSHOOT IN TILBURG? DAN BEN JE BIJ CREATIVE STUDIO LI-Z OP DE JUISTE LOCATIE! DIT IS EEN FANTASTISCHE RUIMTE DIE PERFECT IS VOOR ZAKELIJKE DOELEINDEN. GA JIJ DEZE ZAKELIJKE LOCATIE IN TILBURG BINNENKORT HUREN?

Vergaderlocatie tilburg: de ideale plek

Onze vergaderlocatie in Tilburg is de ideale plek om een meeting te houden. De ruimte is voorzien van alle nodige faciliteiten en biedt plaats aan groepen tot 6 personen. Of je nu een kleine vergadering houdt of een grotere bijeenkomst organiseert, onze vergaderlocatie in Tilburg is een hele fijne plek.

Co-workspace TILBURG: Een fijne plek

Als je op zoek bent naar een inspirerende co-workspace in Tilburg, dan is Creative Studio Li-Z een hele fijne plek. Onze co-workspace biedt een uitstekende omgeving om te werken en te netwerken met andere ondernemers. Vooral voor teams is deze co-workspace in Tilburg de ideale plek.

Shootlocatie TILBURG: heel fotogeniek

Als je op zoek bent naar een geschikte shootlocatie in Tilburg, dan is Creative Studio Li-Z een hele fotogenieke locatie. Deze locatie biedt verschillende mogelijkheden voor het maken van foto's en video's voor zowel social media als je website. Als je opzoek ben naar een binnen fotolocatie in Tilburg, is Creative Studio Li-Z de perfecte shootlocatie in Tilburg voor jou.

Fotolocatie TILBURG: echt prachtig

Creative Studio Li-Z, binnen fotolocatie in Tilburg, is een unieke plek om prachtige foto's te maken. De ruimte is voorzien van veel verschillende props en biedt veel mogelijkheden voor het maken van creatieve foto's. Of je nu een professionele fotograaf bent of mooie content wil maken voor social media, onze fotolocatie in Tilburg is de perfecte plek.

Zakelijke locatie huren TILBURG: een creatieve ruimte

Als je op zoek bent naar een geschikte zakelijke locatie in Tilburg, dan ben je bij Creative Studio Li-Z op de juiste plek. Deze ruimte is perfect ingericht voor verschillende zakelijke doeleinden, zoals fotoshoots, vergaderingen, workshops en trainingen. Of je nu alleen een ruimte wilt huren of een compleet arrangement zoekt, onze zakelijke locatie in Tilburg is een creatieve ruimte die veel inspiratie biedt.

Workshopruimte in TILBURG: een inspirerende plek

Creative Studio Li-Z biedt als creatieve workshopruimte in Tilburg alle faciliteiten die je nodig hebt om een succesvolle workshop te geven. De ruimte is voorzien van alle nodige faciliteiten en biedt plaats aan groepen tot 6 personen. Deze ruimte in Tilburg is creatief ingericht, zodat je tijdens de workshops geïnspireerd raakt door de locatie. Of je nu een creatieve workshop geeft of een zakelijke training, onze workshopruimte in Tilburg is de ideale veelzijdige locatie in Tilburg.

Meetingroom TILBURG: Een rustgevende locatie

Onze meetingroom in Tilburg biedt alle faciliteiten die je nodig hebt voor een succesvolle bijeenkomst. De ruimte is voorzien van fijne design meubels en biedt plaats aan groepen van verschillende grootte. Of je nu een kleine vergadering houdt of een grotere bijeenkomst organiseert, onze meetingroom in Tilburg is de perfecte plek.

Binnen fotolocatie TILBURG: een fantastische industriële locatie 


Onze binnen fotolocatie in Tilburg is voorzien van verschillende design meubels en settings die heel geschikt zijn voor het maken van veel verschillende soorten foto's. Of je nu op zoek bent naar een romantische setting voor een loveshoot, een neutrale omgeving voor een brandingshoot in Tilburg, of een locatie in Tilburg voor campagneshoots onze binnen fotolocatie in Tilburg heeft het allemaal!

Daarnaast bieden wij ook verschillende faciliteiten en decoratie om jouw fotoshoot nog leuker en gemakkelijker te maken. Denk bijvoorbeeld aan verschillende achtergronden, een zachte bank en veel props om de setting helemaal af te maken.

Onze binnen fotolocatie in Tilburg is niet alleen geschikt voor professionele fotografen, maar ook voor hobbyfotografen en creatievelingen die op zoek zijn naar een inspirerende plek om foto's te maken. Of je nu alleen of met een groep komt, onze binnen fotolocatie in Tilburg biedt de perfecte omgeving om jouw creativiteit helemaal tot bloei te brengen.

Ben je enthousiast geworden en wil je onze binnen fotolocatie in Tilburg graag eens in het echt bekijken? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Wij staan graag voor je klaar om jouw fotoshoot in Tilburg tot een succes te maken!

alle locaties  ➝