boek hier  ➝

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE ➝

boek hier  ➝

Investering voor deze locatie:
8 uur | 595 exclusief BTW
4 uur | 375 exclusief BTW
2 uur | 225 exclusief BTW

50 euro exclusief BTW schoonmaakkosten 
bij meer dan 6 personen

boek hier  ➝

Volledig ingericht met slaapkamer area, badkamer area en diningplace & living room

Groepen tot 10 personen,
zitplekken tot 6 personen

Inclusief achtergrondsystemen,
kleedscherm stomer & kledingrek

Het is niet mogelijk om het bad vol te laten lopen met water. Het is wel mogelijk om het gevoel te creëren van een volgelopen bad

Dronten

Investering voor deze locatie
    8 uur | 595 excl BTW - 719,95 incl BTW
    4 uur | 375 excl BTW - 453,75 incl BTW
    2 uur | 225 excl BTW - 272,25 incl BTW

50 euro excl btw (60,50 incl) extra
schoonmaakkosten bij groepen
groter dan 6 personen

Ook in het weekend te boeken voor
boekingen vanaf 4 uur zonder extra investering 


boek hier  ➝

Investering voor deze locatie
    8 uur | 595 excl BTW - 719,95 incl BTW
    4 uur | 375 excl BTW - 453,75 incl BTW
    2 uur | 225 excl BTW - 272,25 incl BTW

50 euro excl btw (60,50 incl) extra
schoonmaakkosten bij groepen
groter dan 6 personen

Ook in het weekend te boeken voor
boekingen vanaf 4 uur zonder extra investering 

Dronten

Volledig ingericht met slaapkamer area, badkamer area en diningplace & living room

Groepen tot 10 personen,
zitplekken tot 6 personen

Inclusief achtergrondsystemen,
kleedscherm stomer & kledingrek

Het is niet mogelijk om het bad vol te laten lopen met water, maar het is wel mogelijk om het gevoel te creëren van een volgelopen bad


Vraag hier je boeking aan

send 

Je boekingsaanvraag is succesvol gelukt!

Bedankt! Binnen 3 werkdagen nemen we contact met je op over je aanvraag.

Zullen ondertussen connecten op instagram? ➝

send 

Vraag hier jouw boeking aan

Bedankt! Binnen 3 werkdagen neem ik contact met je op over je aanvraag.

Zullen we ondertussen connecten op instagram? ➝

Je boekingsaanvraag is succesvol gelukt!

Boek de andere locatie in Dronten erbij!

Dit zijn beide daglichtstudio's in Flevoland, gelegen op hetzelfde adres. Deze fotolocatie met bad vind je op de eerste verdieping. De locatie met warme bruintinten bevindt je op de begane grond. Wil je ze samen boeken? Slim want dan krijg je korting! Door ze samen te boeken creëer je meer diversiteit in je boeking en blijf je wel in dezelfde sferen. Klik hieronder verder om meer te zien van deze fotolocatie met bad!

Meer informatie  ➝

Een speciale vergaderlocatie Flevoland, co-workspace Flevoland, shootlocatie Flevoland, fotolocatie Flevoland, workshopruimte Flevoland, zakelijke locatie huren Flevoland, meetingroom Flevoland en binnen fotolocatie Flevoland voor veel succes in je bedrijf

Op zoek naar een geschikte locatie voor je zakelijke bijeenkomst in Flevoland, workshop in Flevoland of fotoshoot in Flevoland? Dan ben je bij the 18 studio op de juiste locatie!  Dit is een fantastische ruimte die perfect is voor zakelijke doeleinden. Ga jij deze zakelijke locatie in Flevoland binnenkort huren?

alle locaties  ➝

Vergaderlocatie Flevoland: de ideale plek

Onze vergaderlocatie in Flevoland is de ideale plek om een meeting te houden. De ruimte is voorzien van alle nodige faciliteiten en biedt plaats aan groepen tot 15 personen. Of je nu een kleine vergadering houdt of een grotere bijeenkomst organiseert, onze vergaderlocatie in Flevoland is een hele fijne plek.

Co-workspace Flevoland Een fijne plek

Als je op zoek bent naar een inspirerende co-workspace  Noord-Holland, dan is Casa Luz een hele fijne plek. Onze co-workspace biedt een uitstekende omgeving om te werken en te netwerken met andere ondernemers. vooral voor teams is deze co-workspace in Noord-Holland is de ideale plek.

Shootlocatie Flevoland: heel fotogeniek

Als je op zoek bent naar een geschikte shootlocatie inNoord-Holland, dan is Casa Luz een hele fotogenieke locatie. Onze locatie biedt verschillende mogelijkheden voor het maken van foto's en video's voor zowel social media als je website. Als je opzoek ben naar een industriële  fotolocatie in Noord-Holland, is Casa Luz de perfecte shootlocatie in Noord-Holland voor jou.

Fotolocatie Flevoland: echt prachtig

Casa Luz,  binnen fotolocatie in Flevoland, is een unieke plek om prachtige foto's te maken. De ruimte is voorzien van veel verschillende props en biedt veel mogelijkheden voor het maken van creatieve foto's. Of je nu een professionele fotograaf bent of mooie content wil maken voor social media, onze fotolocatie in Noord-Holland is de perfecte plek.

Zakelijke locatie huren Flevoland: een creatieve ruimte

Als je op zoek bent naar een geschikte zakelijke locatie in Flevoland, dan ben je bij The 18 Studio op de juiste plek. Deze ruimte is perfect ingericht voor verschillende zakelijke doeleinden, zoals fotoshoots, vergaderingen, workshops en trainingen. Of je nu alleen een ruimte wilt huren of een compleet arrangement zoekt, onze zakelijke locatie in Flevoland is een creative ruimte die veel inspiratie biedt.

Workshopruimte in Flevoland: een inspirerende plek

The 18 Studio biedt als creatieve workshopruimte in Flevoland alle faciliteiten die je nodig hebt om een succesvolle workshop te te geven. De ruimte is voorzien van alle nodige faciliteiten en biedt plaats aan groepen tot 15 personen. Deze ruimte in Flevoland is creatief ingericht, zodat je tijdens de workshops geïnspireerd raakt door de locatie. Of je nu een creatieve workshop geeft of een zakelijke training, onze workshopruimte in Flevoland is de ideale veelzijdige locatie in Flevoland.

Meetingroom Flevoland: Een rustgevende locatie

Onze meetingroom in Flevoland biedt alle faciliteiten die je nodig hebt voor een succesvolle bijeenkomst. De ruimte is voorzien van fijne design meubels en biedt plaats aan groepen van verschillende grootte. Of je nu een kleine vergadering houdt of een grotere bijeenkomst organiseert, onze meetingroom in Flevoland is de perfecte plek.

Binnen fotolocatie Flevoland: een fantastische Neutrale locatie 

Onze binnen fotolocatie in Flevoland is voorzien van verschillende design meubels en settings die heel geschikt zijn voor het maken van veel verschillende soorten foto's. Of je nu op zoek bent naar een romantische setting voor een loveshoot, een neutrale omgeving voor een zachte fotoshoot, of ideale plek voor een fotoshoot in Flevoland, onze binnen fotolocatie in Flevoland heeft het allemaal!

Daarnaast bieden wij ook verschillende faciliteiten en decoratie om jouw fotoshoot nog leuker en gemakkelijker te maken. Denk bijvoorbeeld aan verschillende achtergronden, een zachte bank en veel props om de setting helemaal af te maken.

Onze binnen fotolocatie in Flevoland is niet alleen geschikt voor professionele fotografen, maar ook voor hobbyfotografen en creatievelingen die op zoek zijn naar een inspirerende plek om foto's te maken. Of je nu alleen of met een groep komt, onze binnen fotolocatie in Flevoland biedt de perfecte omgeving om jouw creativiteit helemaal tot bloei te brengen.

Ben je enthousiast geworden en wil je onze binnen fotolocatie in Flevoland graag eens in het echt bekijken? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Wij staan graag voor je klaar om jouw fotoshoot in Noord-Holland tot een succes te maken!

alle locaties  ➝