boek hier  ➝

"Scandinavisch design en sereniteit op deze fotolocatie vlakbij het bruisende Haarlemse stadscentrum"

boek hier  ➝

Vraag hier je boeking aan

send 

Je boekingsaanvraag is succesvol gelukt!

Bedankt! Binnen 3 werkdagen nemen we contact met je op over je aanvraag.

Zullen ondertussen connecten op instagram? ➝

send 

Vraag hier jouw boeking aan

Bedankt! Binnen 3 werkdagen neem ik contact met je op over je aanvraag.

Zullen we ondertussen connecten op instagram? ➝

Je boekingsaanvraag is succesvol gelukt!

boek hier  ➝

Dichtbij het strand & de duinen

85 M2

Ruime & zonnige tuin

Producties tot 20 personen

Ontworpen door een interieurdesigner

Slaapkamer met open badkamer
aansluitend voor een echt hotelgevoel

In de Amsterdamse buurt van Haarlem

Investering voor deze locatie
    8 uur | 920 excl BTW - 1113,20 incl BTW
    4 uur | 500 excl BTW - 605 incl BTW
    2 uur | 270 excl BTW - 326,70 incl BTW

Ook op zaterdag te boeken
zonder extra investering

Gratis parkeergelegenheid in de buurt

boek hier  ➝

Investering voor deze locatie
    8 uur | 920 excl BTW - 1113,20 incl BTW
    4 uur | 500 excl BTW - 605 incl BTW
    2 uur | 270 excl BTW - 326,70 incl BTW

Ook op zaterdag te boeken
zonder extra investering

In de Amsterdamse buurt van Haarlem

Gratis parkeergelegenheid in de buurt
Dichtbij het strand & de duinen

85 M2

Ruime & zonnige tuin

Producties tot 20 personen

Ontworpen door een interieurdesigner

Slaapkamer met open badkamer
aansluitend voor een echt hotelgevoel

Een speciale vergaderlocatie Haarlem, co-workspace Haarlem, shootlocatie Haarlem, fotolocatie Haarlem, workshopruimte Haarlem, zakelijke locatie huren Haarlem, meetingroom Haarlem en binnen fotolocatie Haarlem voor veel succes in je bedrijf

alle locaties  ➝

Op zoek naar een geschikte locatie voor je zakelijke bijeenkomst in Haarlem, workshop in Haarlem of fotoshoot in Haarlem? Dan ben je bij al creative studio op de juiste locatie!  Dit is een fantastische ruimte die perfect is voor zakelijke doeleinden. Ga jij deze zakelijke locatie in Zaandam binnenkort huren?

Vergaderlocatie Haarlem: de ideale plek

Onze vergaderlocatie in Haarlem is de ideale plek om een meeting te houden. De ruimte is voorzien van alle nodige faciliteiten en biedt plaats aan groepen tot 20 personen. Of je nu een kleine vergadering houdt of een grotere bijeenkomst organiseert, onze vergaderlocatie inHaarlem is een hele fijne plek

Co-workspace Haarlem: Een fijne plek

Als je op zoek bent naar een inspirerende co-workspace in Haarlem, dan is Scandinavian Home een hele fijne plek. Onze co-workspace biedt een uitstekende omgeving om te werken en te netwerken met andere ondernemers. vooral voor teams is deze co-workspace in Haarlem is de ideale plek.

Shootlocatie Haarlem: heel fotogeniek

Als je op zoek bent naar een geschikte shootlocatie in Haarlem, dan is Scandinavian Home een hele fotogenieke locatie. Onze locatie biedt verschillende mogelijkheden voor het maken van foto's en video's voor zowel social media als je website. Als je opzoek ben naar een industriële  fotolocatie in Haarlem, is Scandinavian Home de perfecte shootlocatie in Haarlem voor jou.

Fotolocatie Haarlem: echt prachtig

AL Creative Studio,  binnen fotolocatie in Haarlem, is een unieke plek om prachtige foto's te maken. De ruimte is voorzien van veel verschillende props en biedt veel mogelijkheden voor het maken van creatieve foto's. Of je nu een professionele fotograaf bent of mooie content wil maken voor social media, onze fotolocatie in Haarlem is de perfecte plek.

Zakelijke locatie huren Haarlem: een creatieve ruimte

Als je op zoek bent naar een geschikte zakelijke locatie in Haarlem, dan ben je bij Scandinavian Home op de juiste plek. Deze ruimte is perfect ingericht voor verschillende zakelijke doeleinden, zoals fotoshoots, vergaderingen, workshops en trainingen. Of je nu alleen een ruimte wilt huren of een compleet arrangement zoekt, onze zakelijke locatie in Haarlem is een creative ruimte die veel inspiratie biedt.

Workshopruimte in haarlem: een inspirerende plek

Scandinavian Home biedt als creatieve workshopruimte in Haarlem alle faciliteiten die je nodig hebt om een succesvolle workshop te te geven. De ruimte is voorzien van alle nodige faciliteiten en biedt plaats aan groepen tot 30 personen. Deze ruimte in Haarlem is creatief ingericht, zodat je tijdens de workshops geïnspireerd raakt door de locatie. Of je nu een creatieve workshop geeft of een zakelijke training, onze workshopruimte in Haarlem is de ideale veelzijdige locatie in Haarlem.

Meetingroom  Haarlem: Een rustgevende locatie

Onze meetingroom in  Haarlem biedt alle faciliteiten die je nodig hebt voor een succesvolle bijeenkomst. De ruimte is voorzien van fijne design meubels en biedt plaats aan groepen van verschillende grootte. Of je nu een kleine vergadering houdt of een grotere bijeenkomst organiseert, onze meetingroom in Haarlem is de perfecte plek.

Binnen fotolocatie Haarlem: een fantastische industriële locatie 

Onze binnen fotolocatie in Haarlem is voorzien van verschillende design meubels en settings die heel geschikt zijn voor het maken van veel verschillende soorten foto's. Of je nu op zoek bent naar een romantische setting voor een loveshoot, een industriële omgeving voor een stoere fotoshoot, of een vintage decor voor een retro shoot, onze binnen fotolocatie in Haarlem heeft het allemaal!

Daarnaast bieden wij ook verschillende faciliteiten en decoratie om jouw fotoshoot nog leuker en gemakkelijker te maken. Denk bijvoorbeeld aan verschillende achtergronden, een zachte bank en veel props om de setting helemaal af te maken.

Onze binnen fotolocatie in Haarlem is niet alleen geschikt voor professionele fotografen, maar ook voor hobbyfotografen en creatievelingen die op zoek zijn naar een inspirerende plek om foto's te maken. Of je nu alleen of met een groep komt, onze binnen fotolocatie in Haarlem biedt de perfecte omgeving om jouw creativiteit helemaal tot bloei te brengen.

Ben je enthousiast geworden en wil je onze binnen fotolocatie in Haarlem graag eens in het echt bekijken? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Wij staan graag voor je klaar om jouw fotoshoot in Haarlem tot een succes te maken!

alle locaties  ➝

Een speciale vergaderlocatie Amsterdam, co-workspace Amsterdam, shootlocatie Amsterdam, fotolocatie Amsterdam, workshopruimte Amsterdam, zakelijke locatie huren Amsterdam, meetingroom Amsterdam en binnen fotolocatie Amsterdam voor veel succes in je bedrijf

alle locaties  ➝

Op zoek naar een geschikte locatie voor je zakelijke bijeenkomst in Amsterdam, workshop in Amsterdam of fotoshoot in Amsterdam? Dan ben je bij Scandinavian Home op de juiste locatie!  Dit is een fantastische ruimte die perfect is voor zakelijke doeleinden. Ga jij deze zakelijke locatie in Amsterdam binnenkort huren?

Vergaderlocatie Amsterdam: de ideale plek

Onze vergaderlocatie Amsterdam is de ideale plek om een meeting te houden. De ruimte is voorzien van alle nodige faciliteiten en biedt plaats aan groepen tot 30 personen. Of je nu een kleine vergadering houdt of een grotere bijeenkomst organiseert, onze vergaderlocatie Amsterdam is een hele fijne plek

Co-workspace Amsterdam: Een fijne plek

Als je op zoek bent naar een inspirerende co-workspace  Amsterdam, dan is Scandinavian Home een hele fijne plek. Onze co-workspace biedt een uitstekende omgeving om te werken en te netwerken met andere ondernemers. vooral voor teams is deze co-workspace Amsterdam de ideale plek.

Shootlocatie Amsterdam: heel fotogeniek

Als je op zoek bent naar een geschikte shootlocatie in Amsterdam, dan is Scandinavian Home een hele fotogenieke locatie. Onze locatie biedt verschillende mogelijkheden voor het maken van foto's en video's voor zowel social media als je website. Als je opzoek ben naar een industriële  fotolocatie in Amsterdam, is Scandinavian Home de perfecte shootlocatie Amsterdam voor jou.

Fotolocatie Amsterdam: echt prachtig

Scandinavian Home,  binnen fotolocatie Amsterdam, is een unieke plek om prachtige foto's te maken. De ruimte is voorzien van veel verschillende props en biedt veel mogelijkheden voor het maken van creatieve foto's. Of je nu een professionele fotograaf bent of mooie content wil maken voor social media, onze fotolocatie Amsterdam is de perfecte plek.

Zakelijke locatie huren Amsterdam: een creatieve ruimte

Als je op zoek bent naar een geschikte zakelijke locatie Amsterdam, dan ben je bij Scandinavian Home op de juiste plek. Deze ruimte is perfect ingericht voor verschillende zakelijke doeleinden, zoals fotoshoots, vergaderingen, workshops en trainingen. Of je nu alleen een ruimte wilt huren of een compleet arrangement zoekt, onze zakelijke locatie  Amsterdam is een creative ruimte die veel inspiratie biedt.

Workshopruimte Amsterdam: een inspirerende plek

Scandinavian Home biedt als creatieve workshopruimte Amsterdam alle faciliteiten die je nodig hebt om een succesvolle workshop te te geven. De ruimte is voorzien van alle nodige faciliteiten en biedt plaats aan groepen tot 30 personen. Deze ruimte is creatief ingericht, zodat je tijdens de workshops geïnspireerd raakt door de locatie. Of je nu een creatieve workshop geeft of een zakelijke training, onze workshopruimte Amsterdam is de ideale veelzijdige locatie Amsterdam.

Meetingroom Amsterdam: Een rustgevende locatie

Onze meetingroom Amsterdam biedt alle faciliteiten die je nodig hebt voor een succesvolle bijeenkomst. De ruimte is voorzien van fijne design meubels en biedt plaats aan groepen van verschillende grootte. Of je nu een kleine vergadering houdt of een grotere bijeenkomst organiseert, onze meetingroom Amsterdam is de perfecte plek.

Binnen fotolocatie Amsterdam: een fantastische industriële locatie 

Onze binnen fotolocatie Amsterdam is voorzien van verschillende design meubels en settings die heel geschikt zijn voor het maken van veel verschillende soorten foto's. Of je nu op zoek bent naar een romantische setting voor een loveshoot, een industriële omgeving voor een stoere fotoshoot, of een vintage decor voor een retro shoot, onze binnen fotolocatie Amsterdam heeft het allemaal!

Daarnaast bieden wij ook verschillende faciliteiten en decoratie om jouw fotoshoot nog leuker en gemakkelijker te maken. Denk bijvoorbeeld aan verschillende achtergronden, een zachte bank en veel props om de setting helemaal af te maken.

Onze binnen fotolocatie Amsterdam is niet alleen geschikt voor professionele fotografen, maar ook voor hobbyfotografen en creatievelingen die op zoek zijn naar een inspirerende plek om foto's te maken. Of je nu alleen of met een groep komt, onze binnen fotolocatie Amsterdam biedt de perfecte omgeving om jouw creativiteit helemaal tot bloei te brengen.

Ben je enthousiast geworden en wil je onze binnen fotolocatie Amsterdam graag eens in het echt bekijken? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Wij staan graag voor je klaar om jouw fotoshoot Amsterdam tot een succes te maken!

alle locaties  ➝

Een speciale vergaderlocatie Noord-Holland, co-workspace Noord-Holland, shootlocatie Noord-Holland, fotolocatie Noord-Holland, workshopruimte Noord-Holland, zakelijke locatie huren Noord-Holland, meetingroom Noord-Holland en binnen fotolocatie Noord-Holland voor veel succes in je bedrijf

Op zoek naar een geschikte locatie voor je zakelijke bijeenkomst in Noord-Holland, workshop in Noord-Holland of fotoshoot in Noord-Holland? Dan ben je bij Scandinavian Home op de juiste locatie!  Dit is een fantastische ruimte die perfect is voor zakelijke doeleinden. Ga jij deze zakelijke locatie in Noord-Holland binnenkort huren?

alle locaties  ➝

Vergaderlocatie Noord-Holland: de ideale plek

Onze vergaderlocatie in Noord-Holland is de ideale plek om een meeting te houden. De ruimte is voorzien van alle nodige faciliteiten en biedt plaats aan groepen tot 10 personen. Of je nu een kleine vergadering houdt of een grotere bijeenkomst organiseert, onze vergaderlocatie in Noord-Holland is een hele fijne plek.

Co-workspace Noord-Holland Een fijne plek

Als je op zoek bent naar een inspirerende co-workspace  Noord-Holland, dan is Scandinavian Home een hele fijne plek. Onze co-workspace biedt een uitstekende omgeving om te werken en te netwerken met andere ondernemers. vooral voor teams is deze co-workspace in Noord-Holland is de ideale plek.

Shootlocatie Noord-Holland: heel fotogeniek

Als je op zoek bent naar een geschikte shootlocatie inNoord-Holland, dan is Scandinavian Home een hele fotogenieke locatie. Onze locatie biedt verschillende mogelijkheden voor het maken van foto's en video's voor zowel social media als je website. Als je opzoek ben naar een industriële  fotolocatie in Noord-Holland, is Scandinavian Home de perfecte shootlocatie in Noord-Holland voor jou.

Fotolocatie Noord-Holland: echt prachtig

Scandinavian Home,  binnen fotolocatie in Noord-Holland, is een unieke plek om prachtige foto's te maken. De ruimte is voorzien van veel verschillende props en biedt veel mogelijkheden voor het maken van creatieve foto's. Of je nu een professionele fotograaf bent of mooie content wil maken voor social media, onze fotolocatie in Noord-Holland is de perfecte plek.

Zakelijke locatie huren Noord-Holland: een creatieve ruimte

Als je op zoek bent naar een geschikte zakelijke locatie in Noord-Holland, dan ben je bij Scandinavian Home op de juiste plek. Deze ruimte is perfect ingericht voor verschillende zakelijke doeleinden, zoals fotoshoots, vergaderingen, workshops en trainingen. Of je nu alleen een ruimte wilt huren of een compleet arrangement zoekt, onze zakelijke locatie in Noord-Holland is een creative ruimte die veel inspiratie biedt.

Workshopruimte in Noord-Holland: een inspirerende plek

Scandinavian Home biedt als creatieve workshopruimte in Noord-Holland alle faciliteiten die je nodig hebt om een succesvolle workshop te te geven. De ruimte is voorzien van alle nodige faciliteiten en biedt plaats aan groepen tot 10 personen. Deze ruimte in Noord-Holland is creatief ingericht, zodat je tijdens de workshops geïnspireerd raakt door de locatie. Of je nu een creatieve workshop geeft of een zakelijke training, onze workshopruimte in Noord-Holland is de ideale veelzijdige locatie in Noord-Holland.

Meetingroom Noord-Holland: Een rustgevende locatie

Onze meetingroom in Noord-Holland biedt alle faciliteiten die je nodig hebt voor een succesvolle bijeenkomst. De ruimte is voorzien van fijne design meubels en biedt plaats aan groepen van verschillende grootte. Of je nu een kleine vergadering houdt of een grotere bijeenkomst organiseert, onze meetingroom in Noord-Holland is de perfecte plek.

Binnen fotolocatie Noord-Holland: een fantastische Neutrale locatie 

Onze binnen fotolocatie in Noord-Holland is voorzien van verschillende design meubels en settings die heel geschikt zijn voor het maken van veel verschillende soorten foto's. Of je nu op zoek bent naar een romantische setting voor een loveshoot, een neutrale omgeving voor een zachte fotoshoot, of ideale plek voor een fotoshoot in Noord-Holland, onze binnen fotolocatie in Noord-Holland heeft het allemaal!

Daarnaast bieden wij ook verschillende faciliteiten en decoratie om jouw fotoshoot nog leuker en gemakkelijker te maken. Denk bijvoorbeeld aan verschillende achtergronden, een zachte bank en veel props om de setting helemaal af te maken.

Onze binnen fotolocatie in Noord-Holland is niet alleen geschikt voor professionele fotografen, maar ook voor hobbyfotografen en creatievelingen die op zoek zijn naar een inspirerende plek om foto's te maken. Of je nu alleen of met een groep komt, onze binnen fotolocatie in Noord-Holland biedt de perfecte omgeving om jouw creativiteit helemaal tot bloei te brengen.

Ben je enthousiast geworden en wil je onze binnen fotolocatie in Noord-Holland graag eens in het echt bekijken? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Wij staan graag voor je klaar om jouw fotoshoot in Noord-Holland tot een succes te maken!

alle locaties  ➝