boek hier  ➝

Daglichtstudio Amsterdam

boek hier  ➝

boek hier  ➝

Midden in Amsterdam

100 M2

Open en creatieve sfeer

Groepen tot 70 personen

Inclusief een patio, als fijne buitenruimte

Je kan zowel the living, the white room, founders room, kitchen als de patio gebruiken. Alle ruimtes op de foto's

Amsterdam

Investering voor deze locatie
    8 uur | 595 excl BTW - 719,95 incl BTW
    4 uur | 330 excl BTW - 399,3 incl BTW
    2 uur | 250 excl BTW - 302,5 incl BTW

Ook in het weekend te boeken zonder
extra investering

Alle informatie over parkeren krijg
je gratis bij je boeking
boek hier  ➝

Investering voor deze locatie
    8 uur | 595 excl BTW - 719,95 incl BTW
    4 uur | 330 excl BTW - 399,3 incl BTW
    2 uur | 250 excl BTW - 302,5 incl BTW

Ook in het weekend te boeken zonder
extra investering 

Amsterdam

Alle informatie over parkeren krijg
je gratis bij je boeking

Midden in Amsterdam

100 M2

Open en creatieve sfeer

Groepen tot 70 personen

Inclusief een patio, als fijne buitenruimte

Je kan zowel the living, the white room, founders room, kitchen als de patio gebruiken


Vraag hier je boeking aan

send 

Je boekingsaanvraag is succesvol gelukt!

Bedankt! Binnen 3 werkdagen nemen we contact met je op over je aanvraag.

Zullen ondertussen connecten op instagram? ➝

send 

Vraag hier jouw boeking aan

Bedankt! Binnen 3 werkdagen neem ik contact met je op over je aanvraag.

Zullen we ondertussen connecten op instagram? ➝

Je boekingsaanvraag is succesvol gelukt!

Een speciale vergaderlocatie Amsterdam, co-workspace Amsterdam, shootlocatie Amsterdam, fotolocatie Amsterdam, workshopruimte Amsterdam, zakelijke locatie huren Amsterdam, meetingroom Amsterdam en binnen fotolocatie Amsterdam voor veel succes in je bedrijf

Op zoek naar een geschikte locatie voor je zakelijke bijeenkomst in Amsterdam, workshop in Amsterdam of fotoshoot in Amsterdam? Dan ben je bij Rare Studios op de juiste locatie!  Dit is een fantastische ruimte die perfect is voor zakelijke doeleinden. Ga jij deze zakelijke locatie Amsterdam binnenkort huren?

alle locaties  ➝

Vergaderlocatie Amsterdam: de ideale plek

Onze vergaderlocatie in Amsterdam is de ideale plek om een meeting te houden. De ruimte is voorzien van alle nodige faciliteiten en biedt plaats aan groepen tot 20 personen. Of je nu een kleine vergadering houdt of een grotere bijeenkomst organiseert, onze vergaderlocatie in Amsterdam is een hele fijne plek.

Co-workspace Amsterdam: Een fijne plek

Als je op zoek bent naar een inspirerende co-workspace in Amsterdam, dan is Rare Studios een hele fijne plek. Onze co-workspace biedt een uitstekende omgeving om te werken en te netwerken met andere ondernemers. vooral voor teams is deze co-workspace Amsterdam de ideale plek.

Shootlocatie Amsterdam: heel fotogeniek

Als je op zoek bent naar een geschikte shootlocatie in Amsterdam, dan is Rare Studios een hele fotogenieke locatie. Onze locatie biedt verschillende mogelijkheden voor het maken van foto's en video's voor zowel social media als je website. Als je opzoek ben naar een neutrale  fotolocatie in Amsterdam, is Rare Studios de perfecte shootlocatie in Amsterdam voor jou.

Fotolocatie Amsterdam: echt prachtig

Rare Studios,  binnen fotolocatie Amsterdam, is een unieke plek om prachtige foto's te maken. De ruimte is voorzien van veel verschillende props en biedt veel mogelijkheden voor het maken van creatieve foto's. Of je nu een professionele fotograaf bent of mooie content wil maken voor social media, onze fotolocatie Amsterdam is de perfecte plek.

Zakelijke locatie huren Amsterdam: een creatieve ruimte

Als je op zoek bent naar een geschikte zakelijke locatie Amsterdam, dan ben je bij Rare Studios op de juiste plek. Deze ruimte is perfect ingericht voor verschillende zakelijke doeleinden, zoals fotoshoots, vergaderingen, workshops en trainingen. Of je nu alleen een ruimte wilt huren of een compleet arrangement zoekt, onze zakelijke locatie in Amsterdam is een creative ruimte die veel inspiratie biedt.

Workshopruimte Amsterdam: een inspirerende plek

Rare Studios biedt als creatieve workshopruimte in Amsterdam alle faciliteiten die je nodig hebt om een succesvolle workshop te te geven. De ruimte is voorzien van alle nodige faciliteiten en biedt plaats aan groepen tot 10 personen. Deze zakelijke ruimte in Amsterdam is creatief ingericht, zodat je tijdens de workshops geïnspireerd raakt door de locatie. Of je nu een creatieve workshop geeft of een zakelijke training, onze workshopruimte in Amsterdam is de ideale veelzijdige locatie in Amsterdam.

Meetingroom Amsterdam: Een rustgevende locatie

Onze meetingroom in Amsterdam biedt alle faciliteiten die je nodig hebt voor een succesvolle bijeenkomst. De ruimte is voorzien van fijne design meubels en biedt plaats aan groepen van verschillende grootte. Of je nu een kleine vergadering houdt of een grotere bijeenkomst organiseert, onze meetingroom Amsterdam is de perfecte plek.

Binnen fotolocatie Amsterdam: een fantastische Neutrale locatie 

Onze binnen fotolocatie  Amsterdam is voorzien van verschillende design meubels en settings die heel geschikt zijn voor het maken van veel verschillende soorten foto's. Of je nu op zoek bent naar een romantische setting voor een loveshoot, een neutrale omgeving voor een zachte fotoshoot, of ideale plek voor een fotoshoot in Amsterdam, onze binnen fotolocatie in Amsterdam heeft het allemaal!

Daarnaast bieden wij ook verschillende faciliteiten en decoratie om jouw fotoshoot nog leuker en gemakkelijker te maken. Denk bijvoorbeeld aan verschillende achtergronden, een zachte bank en veel props om de setting helemaal af te maken.

Onze binnen fotolocatie Amsterdam is niet alleen geschikt voor professionele fotografen, maar ook voor hobbyfotografen en creatievelingen die op zoek zijn naar een inspirerende plek om foto's te maken. Of je nu alleen of met een groep komt, onze binnen fotolocatie Amsterdam biedt de perfecte omgeving om jouw creativiteit helemaal tot bloei te brengen.

Ben je enthousiast geworden en wil je onze binnen fotolocatie in Amsterdam graag eens in het echt bekijken? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Wij staan graag voor je klaar om jouw fotoshoot in Amsterdam tot een succes te maken!

alle locaties  ➝