boek hier  ➝

Een studio in een volledig opgeknapte
& ingerichte voormalige jachthaven

250 M2

Onbeperkt heerlijke koffie en thee 

Groepen tot 100 personen en zitplekken
tot 100 personen kunnen geregeld worden

Inclusief presentatie schermen, lampen, showroom bad, kookeiland en andere extra's kunnen optioneel worden aangevraagd

Investering voor deze locatie
    8 uur | 920 excl BTW - 1113,20 incl BTW
    4 uur | 500 excl BTW - 605 incl BTW
    2 uur | 270 excl BTW - 326,70 incl BTW

Ook op zaterdag te boeken
zonder extra investering

Nieuwland 18, 1911 BH Uitgeest

Gratis parkeergelegenheid voor de deur

boek hier  ➝

Investering voor deze locatie
    8 uur  |  920 excl BTW - 1113,20 incl BTW
    4 uur  |  500 excl BTW - 605 incl BTW
    2 uur  |  270 excl BTW - 326,70 incl BTW

Ook op zaterdag te boeken
zonder extra investering

Nieuwland 18, 1911 BH Uitgeest

Gratis parkeergelegenheid voor de deur

Een studio in een volledig opgeknapte
& ingerichte voormalige jachthaven

250 M2

Onbeperkt heerlijke koffie en thee 

Groepen tot 100 personen en zitplekken
tot 100 personen kunnen geregeld worden

Inclusief presentatie schermen, lampen, showroom bad, kookeiland en andere extra's kunnen optioneel worden aangevraagd

send 

Vraag hier jouw boeking aan

Bedankt! Binnen 3 werkdagen neem ik contact met je op over je aanvraag.

Zullen we ondertussen connecten op instagram? ➝

Je boekingsaanvraag is succesvol gelukt!

Vraag hier je boeking aan

send 

Je boekingsaanvraag is succesvol gelukt!

Bedankt! Binnen 3 werkdagen nemen we contact met je op over je aanvraag.

Zullen ondertussen connecten op instagram? ➝

Een speciale vergaderlocatie Noord-Holland, co-workspace Noord-Holland, shootlocatie Noord-Holland, fotolocatie Noord-Holland, workshopruimte Noord-Holland, zakelijke locatie huren Noord-Holland, meetingroom Noord-Holland en binnen fotolocatie Noord-Holland voor veel succes in je bedrijf

Op zoek naar een geschikte locatie voor je zakelijke bijeenkomst in Noord-Holland, workshop in Noord-Holland of fotoshoot in Noord-Holland? Dan ben je bij De Havenstudio  op de juiste locatie!  Dit is een fantastische ruimte die perfect is voor zakelijke doeleinden. Ga jij deze zakelijke locatie in Noord-Holland binnenkort huren?

alle locaties  ➝

Vergaderlocatie Noord-Holland: de ideale plek

Onze vergaderlocatie in Noord-Holland is de ideale plek om een meeting te houden. De ruimte is voorzien van alle nodige faciliteiten en biedt plaats aan groepen tot 10 personen. Of je nu een kleine vergadering houdt of een grotere bijeenkomst organiseert, onze vergaderlocatie in Noord-Holland is een hele fijne plek.

Co-workspace Noord-Holland Een fijne plek

Als je op zoek bent naar een inspirerende co-workspace  Noord-Holland, dan is De Havenstudio  een hele fijne plek. Onze co-workspace biedt een uitstekende omgeving om te werken en te netwerken met andere ondernemers. vooral voor teams is deze co-workspace in Noord-Holland is de ideale plek.

Shootlocatie Noord-Holland: heel fotogeniek

Als je op zoek bent naar een geschikte shootlocatie inNoord-Holland, dan is De Havenstudio een hele fotogenieke locatie. Onze locatie biedt verschillende mogelijkheden voor het maken van foto's en video's voor zowel social media als je website. Als je opzoek ben naar een industriële  fotolocatie in Noord-Holland, is De Havenstudio de perfecte shootlocatie in Noord-Holland voor jou.

Fotolocatie Noord-Holland: echt prachtig

De Havenstudio,  binnen fotolocatie in Noord-Holland, is een unieke plek om prachtige foto's te maken. De ruimte is voorzien van veel verschillende props en biedt veel mogelijkheden voor het maken van creatieve foto's. Of je nu een professionele fotograaf bent of mooie content wil maken voor social media, onze fotolocatie in Noord-Holland is de perfecte plek.

Zakelijke locatie huren Noord-Holland: een creatieve ruimte

Als je op zoek bent naar een geschikte zakelijke locatie in Noord-Holland, dan ben je bij De Havenstudio op de juiste plek. Deze ruimte is perfect ingericht voor verschillende zakelijke doeleinden, zoals fotoshoots, vergaderingen, workshops en trainingen. Of je nu alleen een ruimte wilt huren of een compleet arrangement zoekt, onze zakelijke locatie in Noord-Holland is een creative ruimte die veel inspiratie biedt.

Workshopruimte in Noord-Holland: een inspirerende plek

De Havenstudio biedt als creatieve workshopruimte in Noord-Holland alle faciliteiten die je nodig hebt om een succesvolle workshop te te geven. De ruimte is voorzien van alle nodige faciliteiten en biedt plaats aan groepen tot 10 personen. Deze ruimte in Noord-Holland is creatief ingericht, zodat je tijdens de workshops geïnspireerd raakt door de locatie. Of je nu een creatieve workshop geeft of een zakelijke training, onze workshopruimte in Noord-Holland is de ideale veelzijdige locatie in Noord-Holland.

Meetingroom Noord-Holland: Een rustgevende locatie

Onze meetingroom in Noord-Holland biedt alle faciliteiten die je nodig hebt voor een succesvolle bijeenkomst. De ruimte is voorzien van fijne design meubels en biedt plaats aan groepen van verschillende grootte. Of je nu een kleine vergadering houdt of een grotere bijeenkomst organiseert, onze meetingroom in Noord-Holland is de perfecte plek.

Binnen fotolocatie Noord-Holland: een fantastische Neutrale locatie 

Onze binnen fotolocatie in Noord-Holland is voorzien van verschillende design meubels en settings die heel geschikt zijn voor het maken van veel verschillende soorten foto's. Of je nu op zoek bent naar een romantische setting voor een loveshoot, een neutrale omgeving voor een zachte fotoshoot, of ideale plek voor een fotoshoot in Noord-Holland, onze binnen fotolocatie in Noord-Holland heeft het allemaal!

Daarnaast bieden wij ook verschillende faciliteiten en decoratie om jouw fotoshoot nog leuker en gemakkelijker te maken. Denk bijvoorbeeld aan verschillende achtergronden, een zachte bank en veel props om de setting helemaal af te maken.

Onze binnen fotolocatie in Noord-Holland is niet alleen geschikt voor professionele fotografen, maar ook voor hobbyfotografen en creatievelingen die op zoek zijn naar een inspirerende plek om foto's te maken. Of je nu alleen of met een groep komt, onze binnen fotolocatie in Noord-Holland biedt de perfecte omgeving om jouw creativiteit helemaal tot bloei te brengen.

Ben je enthousiast geworden en wil je onze binnen fotolocatie in Noord-Holland graag eens in het echt bekijken? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Wij staan graag voor je klaar om jouw fotoshoot in Noord-Holland tot een succes te maken!

alle locaties  ➝