boek hier  ➝

fotolocatie
workshoplocatie
vergaderruimte
coachingsruimte

boek hier  ➝

boek hier  ➝

Duurzame design meubels

Brabantse gastvrijheid

Aan de grens van België

Groepen tot 8 personen & vergaderplekken tot 6 personen

I60 m2

Gratis guide bij je boeking met fotogenieke plekjes in de buurt

Kapelstraat 6a, 5111 HK Baarle-Nassau

Investering voor deze locatie
    8 uur |  435 excl BTW - 526,35 incl BTW
    4 uur |  250 excl BTW - 302,50 incl BTW
    2 uur |  135 excl BTW - 163,35 incl BTW
       
Lokale lunch en presentatiescherm
bij te boeken

Gratis parkeren & gemakkelijk
bereikbaar met het ov
boek hier  ➝

Investering voor Studio Daylight
     8 uur | 450 excl BTW - 544,5 incl BTW
     4 uur | 275 excl BTW - 332,75 incl BTW
     2 uur | 175 excl BTW - 211,75 incl BTW

Kapelstraat 6a, 5111 HK Baarle-Nassau

Lokale lunch en presentatiescherm
bij te boeken

Gratis parkeren & gemakkelijk
bereikbaar met het ov

Duurzame design meubels

Brabantse gastvrijheid

Aan de grens van België

Groepen tot 8 personen & vergaderplekken tot 6 personen

60 m2

Gratis guide bij je boeking met fotogenieke plekjes in de buurt


alle locaties  ➝

Een speciale vergaderlocatie Brabant, co-workspace Brabant, shootlocatie Brabant, fotolocatie Brabant, workshopruimte Brabant, zakelijke locatie huren Brabant, meetingroom Brabant en binnen fotolocatie Brabant voor veel succes in je bedrijf

Op zoek naar een geschikte locatie voor je zakelijke bijeenkomst in Brabant, workshop in Brabant of fotoshoot in Brabant? Dan ben je bij creative studio daylight op de juiste locatie!  Dit is een fantastische ruimte die perfect is voor zakelijke doeleinden. Ga jij deze zakelijke locatie in Brabant binnenkort huren?

Vergaderlocatie Brabant: de ideale plek

Onze vergaderlocatie in Brabant is de ideale plek om een meeting te houden. De ruimte is voorzien van alle nodige faciliteiten en biedt plaats aan groepen tot 6 personen. Of je nu een kleine vergadering houdt of een grotere bijeenkomst organiseert, onze vergaderlocatie in Brabant is een hele fijne plek

Co-workspace Brabant: Een fijne plek

Als je op zoek bent naar een inspirerende co-workspace in Brabant, dan is Studio Daylight een hele fijne plek. Onze co-workspace biedt een uitstekende omgeving om te werken en te netwerken met andere ondernemers. vooral voor teams is deze co-workspace in Brabant is de ideale plek.

Shootlocatie Brabant: heel fotogeniek

Als je op zoek bent naar een geschikte shootlocatie in Brabant, dan is Studio Daylight een hele fotogenieke locatie. Deze locatie biedt verschillende mogelijkheden voor het maken van foto's en video's voor zowel social media als je website. Als je opzoek ben naar een binnen fotolocatie in Brabant, is Studio Daylight de perfecte shootlocatie in Brabant voor jou.

Fotolocatie Brabant: echt prachtig

Studio Daylight,  binnen fotolocatie in Brabant, is een unieke plek om prachtige foto's te maken. De ruimte is voorzien van veel verschillende props en biedt veel mogelijkheden voor het maken van creatieve foto's. Of je nu een professionele fotograaf bent of mooie content wil maken voor social media, onze fotolocatie in Brabant is de perfecte plek.

Zakelijke locatie huren Brabant: een creatieve ruimte

Als je op zoek bent naar een geschikte zakelijke locatie in Brabant, dan ben je bij Studio Daylight op de juiste plek. Deze ruimte is perfect ingericht voor verschillende zakelijke doeleinden, zoals fotoshoots, vergaderingen, workshops en trainingen. Of je nu alleen een ruimte wilt huren of een compleet arrangement zoekt, onze zakelijke locatie in Brabant is een creative ruimte die veel inspiratie biedt.

Workshopruimte in Brabant: een inspirerende plek

Studio Daylight biedt als creatieve workshopruimte in Brabant alle faciliteiten die je nodig hebt om een succesvolle workshop te te geven. De ruimte is voorzien van alle nodige faciliteiten en biedt plaats aan groepen tot 6 personen. Deze ruimte in Brabant is creatief ingericht, zodat je tijdens de workshops geïnspireerd raakt door de locatie. Of je nu een creatieve workshop geeft of een zakelijke training, onze workshopruimte in Brabant is de ideale veelzijdige locatie in Brabant.

Meetingroom Brabant: Een rustgevende locatie

Onze meetingroom in Brabant biedt alle faciliteiten die je nodig hebt voor een succesvolle bijeenkomst. De ruimte is voorzien van fijne design meubels en biedt plaats aan groepen van verschillende grootte. Of je nu een kleine vergadering houdt of een grotere bijeenkomst organiseert, onze meetingroom in Brabant is de perfecte plek.

Binnen fotolocatie Brabant: een fantastische industriële locatie 

Onze binnen fotolocatie in Brabant is voorzien van verschillende design meubels en settings die heel geschikt zijn voor het maken van veel verschillende soorten foto's. Of je nu op zoek bent naar een romantische setting voor een loveshoot, een neutrale omgeving voor een brandingshoot in Brabant, of een locatie in Brabant voor campagneshoots onze binnen fotolocatie in Brabant heeft het allemaal!

Daarnaast bieden wij ook verschillende faciliteiten en decoratie om jouw fotoshoot nog leuker en gemakkelijker te maken. Denk bijvoorbeeld aan verschillende achtergronden, een zachte bank en veel props om de setting helemaal af te maken.

Onze binnen fotolocatie in Brabant is niet alleen geschikt voor professionele fotografen, maar ook voor hobbyfotografen en creatievelingen die op zoek zijn naar een inspirerende plek om foto's te maken. Of je nu alleen of met een groep komt, onze binnen fotolocatie in Brabant biedt de perfecte omgeving om jouw creativiteit helemaal tot bloei te brengen.

Ben je enthousiast geworden en wil je onze binnen fotolocatie in Brabant graag eens in het echt bekijken? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Wij staan graag voor je klaar om jouw fotoshoot in Brabant tot een succes te maken!

alle locaties  ➝