boek hier  ➝

Gelegen in hartje Almelo

80 M2

Onderverdeeld in een studio en workshopruimte, die je beide kan
gebruiken tijdens je boeking

Voor groepen tot 25 personen
en 10 zitplekken

Melkglas ramen die zorgen voor
veel licht en privé sferen

Cato Elderinklaan 1a, 7602 VR Almelo

Investering voor deze locatie
    8 uur | 429 excl BTW - 519,09 incl BTW
    4 uur | 229 excl BTW - 277,09 incl BTW
    2 uur | 129 excl BTW - 156,09 incl BTW
       
De optie om flitsers erbij
te huren voor 75 excl btw & 90,75 incl btw

Gratis parkeren in de buurt en
gemakkelijk te bereiken met het ov
boek hier  ➝

Investering voor deze locatie
    8 uur | 429 excl BTW - 519,09 incl BTW
    4 uur | 229 excl BTW - 277,09 incl BTW
    2 uur | 129 excl BTW - 156,09 incl BTW

De optie om flitsers erbij
te huren voor 75 excl btw & 90,75 incl btw

Cato Elderinklaan 1a, 7602 VR Almelo

Gratis parkeren in de buurt en
gemakkelijk te bereiken met het ov

Gelegen in hartje Almelo

80 M2

Onderverdeeld in een studio en workshopruimte, die je beide kan
gebruiken tijdens je boeking

Voor groepen tot 25 personen
en 10 zitplekken

Melkglas ramen die zorgen voor
veel licht en privé sferenVraag hier je boeking aan

send 

Je boekingsaanvraag is succesvol gelukt!

Bedankt! Binnen 3 werkdagen nemen we contact met je op over je aanvraag.

Zullen ondertussen connecten op instagram? ➝

send 

Vraag hier jouw boeking aan

Bedankt! Binnen 3 werkdagen neem ik contact met je op over je aanvraag.

Zullen we ondertussen connecten op instagram? ➝

Je boekingsaanvraag is succesvol gelukt!

alle locaties  ➝

Een speciale vergaderlocatie Almelo, co-workspace Almelo, shootlocatie Almelo, fotolocatie Almelo, workshopruimte Almelo, zakelijke locatie huren Almelo, meetingroom Almelo en binnen fotolocatie Almelo voor veel succes in je bedrijf

Op zoek naar een geschikte locatie voor je zakelijke bijeenkomst in Almelo, workshop in Almelo of fotoshoot in Almelo? Dan ben je bij Daylight studio chic op de juiste locatie! Dit is een fantastische ruimte die perfect is voor zakelijke doeleinden. Ga jij deze zakelijke locatie in Almelo binnenkort huren?

Vergaderlocatie Almelo: de ideale plek

Onze vergaderlocatie in Almelo is de ideale plek om een meeting te houden. De ruimte is voorzien van alle nodige faciliteiten en biedt plaats aan groepen tot 25 personen. Of je nu een kleine vergadering houdt of een grotere bijeenkomst organiseert, onze vergaderlocatie in Almelo is een hele fijne plek

Co-workspace Almelo: Een fijne plek

Als je op zoek bent naar een inspirerende co-workspace in Almelo, dan is  Daylight Studio CHIC een hele fijne plek. Onze co-workspace biedt een uitstekende omgeving om te werken en te netwerken met andere ondernemers. vooral voor teams is deze co-workspace in Almelo is de ideale plek.

Shootlocatie Almelo: heel fotogeniek

Als je op zoek bent naar een geschikte shootlocatie in Almelo, dan is Daylight Studio CHIC een hele fotogenieke locatie. Onze locatie biedt verschillende mogelijkheden voor het maken van foto's en video's voor zowel social media als je website. Als je opzoek ben naar een industriële  fotolocatie in Almelo, is Daylight Studio CHIC de perfecte shootlocatie in Almelo voor jou.

Fotolocatie Almelo: echt prachtig

Daylight Studio CHIC,  binnen fotolocatie in Almelo, is een unieke plek om prachtige foto's te maken. De ruimte is voorzien van veel verschillende props en biedt veel mogelijkheden voor het maken van creatieve foto's. Of je nu een professionele fotograaf bent of mooie content wil maken voor social media, onze fotolocatie in Almelo is de perfecte plek.

Zakelijke locatie huren Almelo: een creatieve ruimte

Als je op zoek bent naar een geschikte zakelijke locatie in Overijssel, dan ben je bij Daylight Studio CHIC op de juiste plek. Deze ruimte is perfect ingericht voor verschillende zakelijke doeleinden, zoals fotoshoots, vergaderingen, workshops en trainingen. Of je nu alleen een ruimte wilt huren of een compleet arrangement zoekt, onze zakelijke locatie in Almelo is een creative ruimte die veel inspiratie biedt.

Workshopruimte in Almelo: een inspirerende plek

Daylight Studio CHIC biedt als creatieve workshopruimte in Almelo alle faciliteiten die je nodig hebt om een succesvolle workshop te te geven. De ruimte is voorzien van alle nodige faciliteiten en biedt plaats aan groepen tot 20 personen. Deze ruimte in Almelo is creatief ingericht, zodat je tijdens de workshops geïnspireerd raakt door de locatie. Of je nu een creatieve workshop geeft of een zakelijke training, onze workshopruimte in Almelo is de ideale veelzijdige locatie in Almelo.

Meetingroom Almelo: Een rustgevende locatie

Onze meetingroom in Almelo biedt alle faciliteiten die je nodig hebt voor een succesvolle bijeenkomst. De ruimte is voorzien van fijne design meubels en biedt plaats aan groepen van verschillende grootte. Of je nu een kleine vergadering houdt of een grotere bijeenkomst organiseert, onze meetingroom in Almelo is de perfecte plek.

Binnen fotolocatie Almelo: een fantastische industriële locatie 

Onze binnen fotolocatie in Almelo is voorzien van verschillende design meubels en settings die heel geschikt zijn voor het maken van veel verschillende soorten foto's. Of je nu op zoek bent naar een romantische setting voor een loveshoot, een industriële omgeving voor een stoere fotoshoot, of een vintage decor voor een retro shoot, onze binnen fotolocatie in Almelo heeft het allemaal!

Daarnaast bieden wij ook verschillende faciliteiten en decoratie om jouw fotoshoot nog leuker en gemakkelijker te maken. Denk bijvoorbeeld aan verschillende achtergronden, een zachte bank en veel props om de setting helemaal af te maken.

Onze binnen fotolocatie in Almelo is niet alleen geschikt voor professionele fotografen, maar ook voor hobbyfotografen en creatievelingen die op zoek zijn naar een inspirerende plek om foto's te maken. Of je nu alleen of met een groep komt, onze binnen fotolocatie in Almelo biedt de perfecte omgeving om jouw creativiteit helemaal tot bloei te brengen.

Ben je enthousiast geworden en wil je onze binnen fotolocatie in Almelo graag eens in het echt bekijken? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Wij staan graag voor je klaar om jouw fotoshoot in Almelo tot een succes te maken!

alle locaties  ➝

alle locaties  ➝

Een speciale vergaderlocatie Overijssel, co-workspace Overijssel, shootlocatie Overijssel, fotolocatie Overijssel, workshopruimte Overijssel, zakelijke locatie huren Overijssel, meetingroom Overijssel en binnen fotolocatie Overijssel voor veel succes in je bedrijf

Op zoek naar een geschikte locatie voor je zakelijke bijeenkomst in Overijssel, workshop in Overijssel of fotoshoot in Overijssel? Dan ben je bij Daylight studio chic op de juiste locatie! Dit is een fantastische ruimte die perfect is voor zakelijke doeleinden. Ga jij deze zakelijke locatie in Overijssel binnenkort huren?

Vergaderlocatie Overijssel: de ideale plek

Onze vergaderlocatie in Overijssel is de ideale plek om een meeting te houden. De ruimte is voorzien van alle nodige faciliteiten en biedt plaats aan groepen tot 25 personen. Of je nu een kleine vergadering houdt of een grotere bijeenkomst organiseert, onze vergaderlocatie in Overijssel is een hele fijne plek

Co-workspace Overijssel: Een fijne plek

Als je op zoek bent naar een inspirerende co-workspace in Overijssel, dan is  Daylight Studio CHIC een hele fijne plek. Onze co-workspace biedt een uitstekende omgeving om te werken en te netwerken met andere ondernemers. vooral voor teams is deze co-workspace in Overijssel is de ideale plek.

Shootlocatie Overijssel: heel fotogeniek

Als je op zoek bent naar een geschikte shootlocatie in Overijssel, dan is Daylight Studio CHIC een hele fotogenieke locatie. Onze locatie biedt verschillende mogelijkheden voor het maken van foto's en video's voor zowel social media als je website. Als je opzoek ben naar een industriële  fotolocatie in Overijssel, is Daylight Studio CHIC de perfecte shootlocatie in Overijssel voor jou.

Fotolocatie Overijssel: echt prachtig

Daylight Studio CHIC,  binnen fotolocatie in Overijssel, is een unieke plek om prachtige foto's te maken. De ruimte is voorzien van veel verschillende props en biedt veel mogelijkheden voor het maken van creatieve foto's. Of je nu een professionele fotograaf bent of mooie content wil maken voor social media, onze fotolocatie in Overijssel is de perfecte plek.

Zakelijke locatie huren Overijssel: een creatieve ruimte

Als je op zoek bent naar een geschikte zakelijke locatie in Overijssel, dan ben je bij Daylight Studio CHIC op de juiste plek. Deze ruimte is perfect ingericht voor verschillende zakelijke doeleinden, zoals fotoshoots, vergaderingen, workshops en trainingen. Of je nu alleen een ruimte wilt huren of een compleet arrangement zoekt, onze zakelijke locatie in Overijssel is een creative ruimte die veel inspiratie biedt.

Workshopruimte in Overijssel: een inspirerende plek

Daylight Studio CHIC biedt als creatieve workshopruimte in Overijssel alle faciliteiten die je nodig hebt om een succesvolle workshop te te geven. De ruimte is voorzien van alle nodige faciliteiten en biedt plaats aan groepen tot 20 personen. Deze ruimte in Overijssel is creatief ingericht, zodat je tijdens de workshops geïnspireerd raakt door de locatie. Of je nu een creatieve workshop geeft of een zakelijke training, onze workshopruimte in Overijssel is de ideale veelzijdige locatie in Overijssel.

Meetingroom Overijssel: Een rustgevende locatie

Onze meetingroom in Overijssel biedt alle faciliteiten die je nodig hebt voor een succesvolle bijeenkomst. De ruimte is voorzien van fijne design meubels en biedt plaats aan groepen van verschillende grootte. Of je nu een kleine vergadering houdt of een grotere bijeenkomst organiseert, onze meetingroom in Overijssel is de perfecte plek.

Binnen fotolocatie Overijssel: een fantastische industriële locatie 

Onze binnen fotolocatie in Overijssel is voorzien van verschillende design meubels en settings die heel geschikt zijn voor het maken van veel verschillende soorten foto's. Of je nu op zoek bent naar een romantische setting voor een loveshoot, een industriële omgeving voor een stoere fotoshoot, of een vintage decor voor een retro shoot, onze binnen fotolocatie in Overijssel heeft het allemaal!

Daarnaast bieden wij ook verschillende faciliteiten en decoratie om jouw fotoshoot nog leuker en gemakkelijker te maken. Denk bijvoorbeeld aan verschillende achtergronden, een zachte bank en veel props om de setting helemaal af te maken.

Onze binnen fotolocatie in Overijssel is niet alleen geschikt voor professionele fotografen, maar ook voor hobbyfotografen en creatievelingen die op zoek zijn naar een inspirerende plek om foto's te maken. Of je nu alleen of met een groep komt, onze binnen fotolocatie in Overijssel biedt de perfecte omgeving om jouw creativiteit helemaal tot bloei te brengen.

Ben je enthousiast geworden en wil je onze binnen fotolocatie in Overijssel graag eens in het echt bekijken? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Wij staan graag voor je klaar om jouw fotoshoot in Overijssel tot een succes te maken!

alle locaties  ➝