boek hier  ➝

Gelegen in een voormalig Stadsherberg

55 M2

Inclusief daglichtlampen, beamer,
slaapbank, reflectiescherm & achtergrondsysteem (achtergrondrollen
mogelijk tegen een meerprijs)

Voor groepen tot 25 personen
en zitplekken voor 10 personen

Onbeperkt heerlijke koffie en thee

Sloten

Investering voor deze locatie
    8 uur |  325 excl BTW - 393,25 incl BTW
    4 uur |  225 excl BTW - 272,25 incl BTW
    2 uur |  125 excl BTW - 151,25 incl BTW
       
De locatie is alleen bereikbaar met de trap

Gratis parkeren in de buurt en
gemakkelijk te bereiken met het ov
boek hier  ➝

Investering voor deze locatie
    8 uur | 325 excl BTW - 393,25 incl BTW
    4 uur | 225 excl BTW - 272,25 incl BTW
    2 uur | 125 excl BTW - 151,25 incl BTW

De locatie is alleen bereikbaar met de trap

Sloten, Friesland

Gratis parkeren in de buurt en
gemakkelijk te bereiken met het ov

Gelegen in een voormalig Stadsherberg

55 M2

Inclusief daglichtlampen, beamer,
slaapbank, reflectiescherm & achtergrondsysteem (achtergrondrollen
mogelijk tegen een meerprijs)

Voor groepen tot 25 personen
en zitplekken voor 10 personen

Onbeperkt heerlijke koffie en theesend 

Vraag hier jouw boeking aan

Bedankt! Binnen 3 werkdagen neem ik contact met je op over je aanvraag.

Zullen we ondertussen connecten op instagram? ➝

Je boekingsaanvraag is succesvol gelukt!

Vraag hier je boeking aan

send 

Je boekingsaanvraag is succesvol gelukt!

Bedankt! Binnen 3 werkdagen nemen we contact met je op over je aanvraag.

Zullen ondertussen connecten op instagram? ➝

alle locaties  ➝

Een speciale vergaderlocatie Heerenveen, co-workspace Heerenveen, shootlocatie Heerenveen, fotolocatie Heerenveen, workshopruimte Heerenveen, zakelijke locatie huren Heerenveen, meetingroom Heerenveen en binnen fotolocatie Heerenveen voor veel succes in je bedrijf.

OP ZOEK NAAR EEN GESCHIKTE LOCATIE VOOR JE ZAKELIJKE BIJEENKOMST IN HEERENVEEN, WORKSHOP IN HEERENVEEN OF FOTOSHOOT IN HEERENVEEN? DAN BEN JE BIJ Daglichtstudio Friesland OP DE JUISTE LOCATIE! DIT IS EEN FANTASTISCHE RUIMTE DIE PERFECT IS VOOR ZAKELIJKE DOELEINDEN. GA JIJ DEZE ZAKELIJKE LOCATIE IN HEERENVEEN BINNENKORT HUREN?

Vergaderlocatie heerenveen: de ideale plek

Onze vergaderlocatie in Heerenveen is de ideale plek om een meeting te houden. De ruimte is voorzien van alle nodige faciliteiten en biedt plaats aan groepen tot 25 personen. Of je nu een kleine vergadering houdt of een grotere bijeenkomst organiseert, onze vergaderlocatie in Heerenveen is een hele fijne plek.

Co-workspace HEERENVEEN: Een fijne plek

Als je op zoek bent naar een inspirerende co-workspace in Heerenveen, dan is Daglichtstudio Friesland  een hele fijne plek. Onze co-workspace biedt een uitstekende omgeving om te werken en te netwerken met andere ondernemers. Vooral voor teams is deze co-workspace in Heerenveen de ideale plek.

Shootlocatie HEERENVEEN: heel fotogeniek

Als je op zoek bent naar een geschikte shootlocatie in Almelo, dan is Daglichtstudio Friesland een hele fotogenieke locatie. Onze locatie biedt verschillende mogelijkheden voor het maken van foto's en video's voor zowel social media als je website. Als je opzoek ben naar een industriële  fotolocatie in Almelo, is Daglichtstudio Friesland de perfecte shootlocatie in Almelo voor jou.

Fotolocatie HEERENVEEN: echt prachtig

Als je op zoek bent naar een geschikte shootlocatie in Heerenveen, dan is Daglichtstudio Friesland een hele fotogenieke locatie. Onze locatie biedt verschillende mogelijkheden voor het maken van foto's en video's voor zowel social media als je website. Als je op zoek bent naar een industriële fotolocatie in Heerenveen, is  Daglichtstudio Friesland de perfecte shootlocatie in Heerenveen voor jou.

Zakelijke locatie huren HEERENVEEN: een creatieve ruimte

Als je op zoek bent naar een geschikte zakelijke locatie in Overijssel, dan ben je bij Daglichtstudio Friesland op de juiste plek. Deze ruimte is perfect ingericht voor verschillende zakelijke doeleinden, zoals fotoshoots, vergaderingen, workshops en trainingen. Of je nu alleen een ruimte wilt huren of een compleet arrangement zoekt, onze zakelijke locatie in Almelo is een creative ruimte die veel inspiratie biedt.

Workshopruimte in HEERENVEEN: een inspirerende plek

Als je op zoek bent naar een geschikte zakelijke locatie in Heerenveen, dan ben je bij Daglichtstudio Friesland op de juiste plek. Deze ruimte is perfect ingericht voor verschillende zakelijke doeleinden, zoals fotoshoots, vergaderingen, workshops en trainingen. Of je nu alleen een ruimte wilt huren of een compleet arrangement zoekt, onze zakelijke locatie in Heerenveen is een creatieve ruimte die veel inspiratie biedt.

Meetingroom HEERENVEEN: Een rustgevende locatie

Onze meetingroom in Almelo biedt alle faciliteiten die je nodig hebt voor een succesvolle bijeenkomst. De ruimte is voorzien van fijne design meubels en biedt plaats aan groepen van verschillende grootte. Of je nu een kleine vergadering houdt of een grotere bijeenkomst organiseert, onze meetingroom in Almelo is de perfecte plek.

Binnen fotolocatie HEERENVEEN: een fantastische industriële locatie 

Onze binnen fotolocatie in Heerenveen is voorzien van verschillende design meubels en settings die heel geschikt zijn voor het maken van veel verschillende soorten foto's. Of je nu op zoek bent naar een romantische setting voor een loveshoot, een industriële omgeving voor een stoere fotoshoot, of een vintage decor voor een retro shoot, onze binnen fotolocatie in Heerenveen heeft het allemaal!

Daarnaast bieden wij ook verschillende faciliteiten en decoratie om jouw fotoshoot nog leuker en gemakkelijker te maken. Denk bijvoorbeeld aan verschillende achtergronden, een zachte bank en veel props om de setting helemaal af te maken.

Onze binnen fotolocatie in Heerenveen is niet alleen geschikt voor professionele fotografen, maar ook voor hobbyfotografen en creatievelingen die op zoek zijn naar een inspirerende plek om foto's te maken. Of je nu alleen of met een groep komt, onze binnen fotolocatie in Heerenveen biedt de perfecte omgeving om jouw creativiteit helemaal tot bloei te brengen.

Ben je enthousiast geworden en wil je onze binnen fotolocatie in Heerenveen graag eens in het echt bekijken? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Wij staan graag voor je klaar om jouw fotoshoot in Heerenveen tot een succes te maken!

alle locaties  ➝

alle locaties  ➝

Een speciale vergaderlocatie Friesland, co-workspace Friesland, shootlocatie Friesland, fotolocatie Friesland, workshopruimte Friesland, zakelijke locatie huren Friesland, meetingroom Friesland en binnen fotolocatie Friesland voor veel succes in je bedrijf.

OP ZOEK NAAR EEN GESCHIKTE LOCATIE VOOR JE ZAKELIJKE BIJEENKOMST IN FRIESLAND, WORKSHOP IN FRIESLAND OF FOTOSHOOT IN FRIESLAND? DAN BEN JE BIJ DAYLIGHT STUDIO FRIESLAND OP DE JUISTE LOCATIE! DIT IS EEN FANTASTISCHE RUIMTE DIE PERFECT IS VOOR ZAKELIJKE DOELEINDEN. GA JIJ DEZE ZAKELIJKE LOCATIE IN FRIESLAND BINNENKORT HUREN?

Vergaderlocatie FRIESLAND: de ideale plek

Onze vergaderlocatie in Friesland is de ideale plek om een meeting te houden. De ruimte is voorzien van alle nodige faciliteiten en biedt plaats aan groepen tot 25 personen. Of je nu een kleine vergadering houdt of een grotere bijeenkomst organiseert, onze vergaderlocatie in Friesland is een hele fijne plek.

Co-workspace FRIESLAND: Een fijne plek

Als je op zoek bent naar een inspirerende co-workspace in Friesland, dan is Daylight Studio Friesland een hele fijne plek. Onze co-workspace biedt een uitstekende omgeving om te werken en te netwerken met andere ondernemers. Vooral voor teams is deze co-workspace in Friesland de ideale plek.

Shootlocatie FRIESLAND: heel fotogeniek

Als je op zoek bent naar een geschikte shootlocatie in Friesland, dan is Daylight Studio Friesland een hele fotogenieke locatie. Onze locatie biedt verschillende mogelijkheden voor het maken van foto's en video's voor zowel social media als je website. Als je op zoek bent naar een industriële fotolocatie in Friesland, is Daylight Studio Friesland de perfecte shootlocatie in Friesland voor jou.

Fotolocatie FRIESLAND: echt prachtig

Daylight Studio Friesland, binnen fotolocatie in Friesland, is een unieke plek om prachtige foto's te maken. De ruimte is voorzien van veel verschillende props en biedt veel mogelijkheden voor het maken van creatieve foto's. Of je nu een professionele fotograaf bent of mooie content wil maken voor social media, onze fotolocatie in Friesland is de perfecte plek.


Zakelijke locatie huren FRIESLAND: een creatieve ruimte

Als je op zoek bent naar een geschikte zakelijke locatie in Friesland, dan ben je bij Daylight Studio Friesland op de juiste plek. Deze ruimte is perfect ingericht voor verschillende zakelijke doeleinden, zoals fotoshoots, vergaderingen, workshops en trainingen. Of je nu alleen een ruimte wilt huren of een compleet arrangement zoekt, onze zakelijke locatie in Friesland is een creatieve ruimte die veel inspiratie biedt.

Workshopruimte in FRIESLAND: een inspirerende plek

Daylight Studio Friesland biedt als creatieve workshopruimte in Friesland alle faciliteiten die je nodig hebt om een succesvolle workshop te geven. De ruimte is voorzien van alle nodige faciliteiten en biedt plaats aan groepen tot 20 personen. Deze ruimte in Friesland is creatief ingericht, zodat je tijdens de workshops geïnspireerd raakt door de locatie. Of je nu een creatieve workshop geeft of een zakelijke training, onze workshopruimte in Friesland is de ideale veelzijdige locatie in Friesland.

Meetingroom FRIESLAND: Een rustgevende locatie

Onze meetingroom in Friesland biedt alle faciliteiten die je nodig hebt voor een succesvolle bijeenkomst. De ruimte is voorzien van fijne design meubels en biedt plaats aan groepen van verschillende grootte. Of je nu een kleine vergadering houdt of een grotere bijeenkomst organiseert, onze meetingroom in Friesland is de perfecte plek.

Binnen fotolocatie friesland: een fantastische industriële locatie 

Onze binnen fotolocatie in Friesland is voorzien van verschillende design meubels en settings die heel geschikt zijn voor het maken van veel verschillende soorten foto's. Of je nu op zoek bent naar een romantische setting voor een loveshoot, een industriële omgeving voor een stoere fotoshoot, of een vintage decor voor een retro shoot, onze binnen fotolocatie in Friesland heeft het allemaal!

Daarnaast bieden wij ook verschillende faciliteiten en decoratie om jouw fotoshoot nog leuker en gemakkelijker te maken. Denk bijvoorbeeld aan verschillende achtergronden, een zachte bank en veel props om de setting helemaal af te maken.

Onze binnen fotolocatie in Friesland is niet alleen geschikt voor professionele fotografen, maar ook voor hobbyfotografen en creatievelingen die op zoek zijn naar een inspirerende plek om foto's te maken. Of je nu alleen of met een groep komt, onze binnen fotolocatie in Friesland biedt de perfecte omgeving om jouw creativiteit helemaal tot bloei te brengen.

Ben je enthousiast geworden en wil je onze binnen fotolocatie in Friesland graag eens in het echt bekijken? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Wij staan graag voor je klaar om jouw fotoshoot in Friesland tot een succes te maken!

alle locaties  ➝